Accomodatie

Centraal gelegen yoga studio gelegen te Neerhonderd 9b in Wetteren met ruime parkeermogelijkheid. Deze locatie verleent zich volledig voor het beoefenen van yoga in groepsverband en is voorzien van allerlei materiaal.


Landelijk gelegen praktijkruimte gelegen in de Boekhoutstraat 13 te Oosterzele met ruime parkeermogelijkheid. de licthvolle, ruime ontvangst- en praktijkruimte zijn met veel aandacht voor detail ontworpen en ingericht. De vloerverwarming en regelbare verlichting dragen bij tot een prettig en behaaglijk gevoel.

Yoga De Lotus Wetteren

Accomodatie WETTEREN

De lichtvolle, ruime en rookvrije yogazaal is met veel aandacht voor detail ontworpen en ingericht. De yogazaal beschikt ook over een projector om de lessen en of meditatie eventueel te ondersteunen. In de ontvangst- en kleedruimte is er plaats om jassen, tassen en schoenen achter te laten. Verwarming en een regelbare verlichting dragen bij tot een prettig en behaaglijk gevoel. De vloerbedekking bestaat uit linoleum (een warme en stofvrije vloerbekleding). Ook kan men gebruik maken van blokken, bolsters, slangenkussens…
Yoga matjes kunnen gehuurd worden aan €1/stuk.
Yoga De Lotus Oosterzele 20

Accomodatie Oosterzele

De lichtvolle, ruime en rookvrije yogazaal is met veel aandacht voor detail ontworpen en ingericht. De yogazaal beschikt ook over een projector om de lessen en of meditatie eventueel te ondersteunen.In de ontvangst- en kleedruimte is plaats om jassen, tassen en schoenen achter te laten. Verwarming en een regelbare verlichting dragen bij tot een prettig en behaaglijk gevoel. De vloerbedekking bestaat uit linoleum (een warme en stofvrije vloerbekleding). Ook kan men gebruik maken van blokken, ballen… indien nodig.